Power leveling – sau arta de a alerga direct la țintă

 

Pidgeys sunt adevăratele
mere de aur

Pokémon Go (PoGO) a luat cu asalt timpul nostru liber, după cum am auzit mulți dintre noi de la cei care nu joacă: “A innebunit lumea.”. Nu pot spune că nu există puțin adevăr in acele cuvinte, până la urmă trebuie sa fii puțin nebun pentru a atinge fericirea in lumea noastră.

Întorcandu-ne la chestiunile importante, acest articol nu este pentru jucătorul casual. Are you ready to be the very best? The best that ever was? Dacă răspunsul este afirmativ atunci acesta este articolul pentru tine. Aici o sa încerc să explic câteva metode uşoare şi rapide de a face level.

În primul rând de ce ai vrea sa faci level:

–> Level-ul măreşte potențialul pokémonului (potentialul este semicercul alb de deasupra oricărui pokémon din cei prinşi). Cu cât este mai ridicat cu atat se aproapie de limita pe care acesta o poate avea; limita este direct legata de nivelul jucatorului. Mai usor spus: nivel mare, CP mai mare.

–> Levelul mareste raritatea pokémonilor pe care jucatorii îi vor găsi la Incense

–> Levelul iți garantează iteme mai bune de la Pokestopuri, potiuni/revivuri/poké-mingi mai bune)
Acum că ați înțeles de ce levelul este foarte important haideți să facem o listă de actiuni care aduc XP jucatorului:
–> Prinderea unui Pokémon: 100xp

–> Prinderea unui Pokémon nou: 500xp (plus cei 100 de mai sus)

–> Un ou eclozat: 500 xp

–> Evoluția oricărui Pokémon: 500 xp

–> Evolutia unui Pokémon intr-o formă noua, neîntâlnită anterior de jucator: 500xp (plus cei 500 de mai sus)

–> Curveball: 10xp

–> Nice Throw: 10 xp

–> Great Throw: 50 xp

–> Excellent throw: 100 xp

–> Poke stops: 50-100 xp

–> Invingerea unui gym cu 1/2/3… Pokémon: 150xp/250xp/350xp…

 

După multe experimente în zona de luptă am ajuns la concluziile următoare.
1. Dacă esti un jucator singuratic, cel mai bun mod de a face level este să găsesti o ruta de pokestopuri care să iți ia 5 minute să o completezi. Deoarece până o completezi cele de la început vor fi gata din nou. Evident o rută circulară este de preferat. (o bicicletă sau role ajută aici) Activarea unui Lucky Egg ajuta la o crestere mai rapida. (Dublând xp-ul primit de la orice acțiune)
2. Dacă esti un jucător cu un grup atunci strângeti Lure Modules şi găsiti un spot în care sa fie cel puțin 2 Pokéstopuri la care puteți ajunge simultan. Dati cele 2 lures si farmați Pokémoni. Pentru a găsi şi mai mulți Pokémoni activați un Incense şi mişcați-vă in jur. (Note: Incense aduce mai mulți pokémoni la tine dacă te mişti)
3. Indirerent de ce fel de jucător eşti NU da Power Up şi NU da Evolve la nimic până când nu esti aproape de inventar plin. După ce ai un inventar full activeaza un Lucky Egg si da evoluție la cați de mulți Pidgeys/Rattatas/Weedles/Zubats etc. poți, dar doar la prima evoluție. După cum am spus mai sus o evoluție  este 500 exp şi cu x2 de la Lucky Egg, o să ajungi cu o tonă de Exp la sfârşitul zilei.

Aici vei găsi o aplicație care te va ajuta atunci când trebuie sa dai evolutie pentru XP:

Http://pidgeycalc.com