Vânătoarea începe din nou. O soluție la bug-ul de 3 pași

i37ltiJ

Cu toții am auzit aceste cuvinte în ultimele zile:

“E un Squirtle nearby!”

2 ore mai târziu:

“Încă îmi apare în nearby, dar dracu’ îl mai găsește! Mă duc să stau jos la un lure.”

Personal pot înțelege cum este să pierzi din ce în ce mai mult interes în joc atunci când nu poți vâna Pokemonii de lângă tine, știm cu toți că aceste probleme se vor rezolva, dar noi vrem să se rezolve ACUM! Niantic are o grămadă pe cap și un bug ca acesta nu este primul în lista de priorități.

Întrebarea rămâne: “Cine ne va ajuta pe noi, antrenorii de rând fără răbdare?”. Răspunsul a venit.

POKÉVISION este un program nou printre multe altele care apar în fiecare zi în legatura cu Pokemon Go. Acesta va detecta în timp real toți Pokemonii de lângă markerul plasat. (Pentru a pune un marker jos, doar dați dublu click pe hartă)

Articol 1

De exemplu dacă dau zoom în Ploiești și pun markerul pe Omnia îmi vor apărea o duzină de Rattata și Spearow; care în general ies la plimbare  în centru. Aplicația va detecta și cât timp o să rămână în preajmă până când se duc la culcare. Deși nu este complet precisă vă va ajută să găsiți Pokemoni care vă apar la Nearby.  Dacă servele au probleme ,automat si aplicatia va avea. E nevoie de răbdare.

Aplicația nu va detecta totul în Ploiești sau pe o rază foarte mare de acțiune dar va fi îndeajuns pentru a preveni pierderea oricarui Pokemon din Nearby.

Știu că toți sperăm ca Niantic să își repare toate problemele în curând, dar până atunci we gotta catch ’em all!

Noroc la vânătoare!

https://pokevision.com/