Caracteristicile unui pokemon

Hello !

Se pare că ești interesat de mai multe detalii despre pokemonii tăi. Următoarele site-uri te ajută să afli exact ceea ce a fost menționat în articolul principal.

1. http://pokemongo.gamepress.gg/pokemon-list

Această listă oferă detalii despre toate atributele unui pokemon. Ceea ce ne interesează pe noi cel mai mult este CP-ul. Așadar după selecția unui pokemon va apărea categoria “Min/Max CP Chart”.

Ca și exemplu, dacă nivelul vostru de trainer este 20 și prindeți o Eevee, nivelul ei maxim poate fi 21.5 (nivelul trainerului + 1.5), deci 661.69 CP. De asemenea acesta este CP-ul maxim obținut dintr-un ou (level cap-ul pentru ouă este nivelul de 20 al trainerului).

2. Cele mai bune atacuri ale unui pokemon

Acest tabel vă spune ce atacuri au cel mai mare DPS (damage per second). Acestea au fost actualizate odată cu update-ul din data de 30 iulie. Citiți cu atenție insă, unele sunt bune pentru atac ofensiv, iar altele pentru cel defensiv (la gyms).

3. https://pokeassistant.com/main/evolver și http://pogotoolkit.com/

PokeAssistant este un site bun pentru a calcula CP-ul dupa o evoluție, IV-ul și pentru a vă documenta despre alte caracteristici ale pokemonilor.

PoGoToolkit este special pentru a calcula CP-ul unui pokemon după evoluție. Comparați cu PokeAssistant și folosiți-l pe cel care va place mai mult.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai folosite site-uri. Printr-o simplă căutare pe google sau reddit puteți găsi și altele. Have fun and catch them all !