Informații esențiale pentru trainerii “hardcore”

Salutare traineri !

Întrucât există foarte multe informații pe Internet în ceea ce privește tot ce ține de pokemonii voștri, trebuie neapărat să vă interesați în ceea ce privește următoarele :

 

Caracteristicile unui pokemon

Cu siguranță v-ați întrebat care este CP-ul maxim la care puteți prinde un anumit pokemon sălbatic sau ce CP maxim poate avea un pokemon ieșit din ou sau până la ce valoare poate ajunge acesta dacă îi dați power up.

Pe lângă asta, toți pokemonii au mai multe mișcări de atac și atac charged. Este bine să le cunoașteți pe cele mai bune pentru fiecare pokemon în parte deoarece acestea fac cea mai mare diferență într-o luptă.

O altă caracteristică importantă a unui pokemon este reprezentată de evoluție. Cu toții știm ce înseamnă să strângem un anumit număr de candies pentru că ne dorim o evoluție a unui anumit pokemon. Mai mult, vrem să știm ce CP va avea acest pokemon după evoluție.

Intrați aici pentru a vedea toate aceste informații detaliate.

IV – de la ce vine și cu ce ne ajută ?

Probabil toată lumea a auzit până astăzi de IV-ul unui pokemon. Această prescurtare vine de la Individual Values și se referă la Stamina, Attack și Defense, adică viața, puterea de atac și cea defensivă a unui pokemon. Acestea pot fi caculate cu ajutorul diferitelor site-uri sau mai nou, a unor aplicații pe smartphone.

Mai multe detalii despre diferența pe care o face IV-ul și explicarea folosirii site-urilor aici.

Tipuri de pokemoni

Aveți nevoie pentru să cunoașteți acest aspect pentru luptele din gyms. Pokemonii au anumite avantaje sau dezavantaje față de alți pokemoni, acestea observându-se în momentul în care atacați sau sunteți atacați de pokemonii din gyms. Din presupusele zvonuri, se va introduce un sistem de duel între trainer unde aceste tipuri vor fi un must-know.

Aici aveți o listă cu mai multe informații legate de tipurile pokemonilor și counter-urile lor.

 

Spor la citit !

 

Comments